Bargain Hunting Clean Fanatics, дайте ми ухото си. Clean $ 12 ме помете от краката ми днес, както и телефонът го наричат ​​четката за бронзер EcoTools Bamboo.

В сравнение с четките за универсални магазини, струващи 20 долара, както и нагоре, това е изгоден супергерой-достъпен, с плътна, супер мека четина, които депозират само идеалното количество цвят върху кожата ми.

Реклама

Не само това, колкото и да е по -скоро многозадачният, като лунна светлина като сделка с четка за прах/руж. Всичко казано, че е като да получите три четки за цената на една.

Предупреждение: Спазването на видеоклипове с четки за Ecotools (любимият ми урок за окото) са като картофени чипсове … не можете да спрете само след един.

Създайте хитро котешко око

Безупречна сделка със съвети

Вземете знойни опушени очи

Грим за дневна нощ 101

Ако четките ви поемат побой като моите, ще оцените точно колко точно се чувства управляването на бамбука в ръката ви. Наистина, чистото се чувства силно от главата до дръжката; Дори синтетичните четинки на таклона се чувстват трудни. Измих чистата глава вече няколко пъти, както и четините не са хвърлили нито една йота.

И като всички четки на EcoTools, бамбуковият бронзер, изработен от рециклирани, устойчиви материали, както и това също е безплатно жестоко (известен като одобрени от раздели).

Това е почистване на 30 долара в 12 долара – изключителен изпълнител за цената. Грим, както и рейтинг на апелативния блог: A+

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Реклама

P.S. Оцеляхме в понеделник, Huzzah! Страхотна работа, момиче. Сега е време за сладолед (трябва да имате нещо сладко).

Какво ще правиш довечера? На път съм да се върна с няколко EPS от новото ми предпочитано шоу, известие.

Сякаш Bourne Identity удовлетворява Маями заместник, хаха! Не можете да сбъркате с шпионско шоу, поставено в Маями.

Leave a Reply

Your email address will not be published.