Shiseido Benefiance Незабавно лечение Маска за очи ($ 72 за 12 двойки) е нещо, за което се интересувам известно време, защото има страхотни отзиви онлайн. Те са скъпи, с 6 долара на лечение, така че се съпротивлявах да ги купя. Един ден моят колега (този, който ми даде всички безплатни) дойде на работа и ми подаде пакет от тях и каза: „Опитайте тези, те са невероятни“. Тя е наркоман за грижа за кожата (както и наркоман за лечение на лицето – тя пили, лазери, лека терапия, подобни), така че го пробвах същата вечер и бях закачен от първата употреба!

Какво е?
Това е обработка на ретинол за зоната под очите, доставена чрез предварително монтирани хартиени маски. Кутия съдържа 12 двойки лечения, индивидуално обвити.

Как работи?
Маските се отстраняват от тавата и се поставят под зоната на очите, като лечението се оставя да се накисне в кожата за 15 минути. Използваните маски се изхвърлят след всяка употреба. Препоръчва се да използвате 2-3 пъти седмично.

Мислите ми
Първоначалните ми мисли вероятно бяха това, което всички вие мислите: какъв трик! Така че скъпо! Но Данг, това нещо работи. Нямам краката на врана или дълбоките бръчки, но забелязвах малки фини линии под очите си близо до сълзните си канали и те ме притесняват. Моят консилер се установява в линиите до края на деня, което ги прави да изглеждат дори много по -видими.

След първото лечение на маската на следващата сутрин се събудих с по -малко видими линии под очите си. Помолих моя колега да инспектира моята зона под очите и тя ми каза, че съм луд, защото тя дори не можеше да види фини линии. Както и да е. Виждам ги! И сега те са по -малко видими! Честно казано, аз съм скептик, когато става въпрос за това „мигновено“ решение за грижа за кожата, но това от Shiseido наистина доставя. Моят колега ме информира, че не е платила пълна цена за тях-тя ги намери на победители за 30 долара. Тя ме прилива, като даде още един пакет. Така започна лова. Ударих Pay Dirt, когато посетих по -рядко място за победители и намерих 6 кутии от тях. Купих само 3 кутии-2 за мен и 1 за моя колега. Използвах практически цяла кутия и моята зона под очите е по -гладка от всякога!

Няколко мисли / преживявания:
• Има усещане за стягане, докато серумът се изпарява от маската, преди всичко това е просто хартията, която се свива.
• Понякога прескачам, използвайки крем за очи след лечението, тъй като остатъчният серум се хидратира достатъчно.
• Веднъж случайно оставих маската прекалено дълго (~ 30 минути вместо препоръчителните 15 минути) и серумът се изпари толкова много, че маската залепи кожата ми малко, докато се опитах да я отлепя. Това също направи зоната на очите ми да изглежда дехидратирана, но нищо, което малко крем за очи не можеше да се поправи. Сега се уверявам, че маската най -добре е на 15 минути.
• Изглежда, че Shiseido може да е преименувал този продукт на „WrinkleResist24 Retinol Express Smoothing Eye Mask“, което вероятно е причината старата опаковка да бъде изчистена чрез победители. Shiseido заявява, че новата версия е по -бързо действаща. От сравняването на списъка с съставки, те са доста сходни. Отбелязах, че активните съставки са натриев ацетилиран хиалуронат (известна още като версията на хиалуроновата киселина на Shiseido, добра за задържане на влага) и ретинол, за намаляване на появата на бръчки.

Професионалисти:
• Индивидуално опаковани за свежест (но също така и кон, вижте по -долу)
• Ефективни и бързодействащи резултати (забелязах най-вече намаляване на фините линии, всъщност не подобрения на тъмните кръгове, както се твърди)
• Не се насочва

Минуси:
• разточителна опаковка
• ароматни
• скъпо

Стош достойнство: 9/10

Сега, като дадох този продукт възторжен преглед – вероятно нямаше да го изкупувам, дори и на цената с отстъпка. Това, което наистина искам да се съсредоточа, е да търся крем / серум за пречистване на ретиноиди за моите очи. Тези маски за очи Shiseido бяха първият ми набег във всякакви ретиноидни лечения за моите зони под очите и ми харесва резултатите – бих искал Shiseido да предложи съответния серум за ретинол, направен от всичко, което използват в тези маски Крем за контур на очите, но не включва никакви ретиноиди). Вероятно ще получа грижите за контур на Avene Eulage Eye, за да тества. В момента, в което се наслаждавам, се наслаждавам на тези малко снизхождение на маската на очите, докато всички не си отидат!

Пробвали ли сте тези маски за очи? Използвате ли някакви ретиноидни лечения за вашите зони за очи?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Shiseido Skincare Reviewsfirst, позволете ми да вмъкна обичайния си отказ от отговорност тук, че не съм експерт по грижа за кожата – аз съм просто ентусиаст за грижа за кожата. Аз също в никакъв случай не съм гуру на всички неща Shiseido – има само моя опит с тези продукти. Използвам грижа за кожата от тази марка STARting около 5 години …
19 юни 2015 г. „Красота“

Hudson’s Bay Shiseido GWPI четеше онлайн листовки в петък сутринта – както вие! – И попаднах на това: подарък на Shiseido с покупка (GWP) с $ 43 разходи! Сърбех, за да попълня малко грижа за кожата на Shiseido, така че скочих на тезгяха в залива на Хъдсън на улица „Кралица“. И отново, това ще …
11 септември 2016 г. „Красотата“

Скриване на боклук: Юни 2015 г. Краят на юни бележи официалната средна точка на годината! Винаги съм се чудил защо е “Коледа през юли”, когато наистина има много по -смисъл да бъдеш през юни! : IDEA: Особено удовлетворяващо е да завърша някои от тези продукти този месец, защото много от тях, които използвам дълго …
2 юли 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.