Подаването вече е затворено, а победителят се свързва. Преди да тръгнете, проверете началната страница за текущи подаръци.

Карма: Това не е само клубът, в който ситуацията и снуки практикуват танцовите си движения на брега на Джърси.

Това е и сила на природата, която заявява, подобно на старата песен на Дж. Тимбърлейк, „Това, което върви наоколо, идва наоколо“. И доброто, и лошото.

Реклама

И като говорим за добрите неща, виждали ли сте новите четки за карма Urban Decay? Днешното раздаване може да бъде вашият шанс да вземете един от тях у дома.

Цената

Една щастлива дама ще спечели добрата четка за завършване на кармата на Urban Decay (39 долара), одобрена от раздели (без жестокост) четка за лице. Това е една от 11 нови четки за грим за карма за очи, устни и лице.

Докато е проектиран за прахове за дефиниция, нещо ми подсказва, че ще се справи с редовни прахове за лице доста добре. Многозадачен инструмент, Urban Decay също го препоръчва за измиване на излишък от изпадане на сенки от под очите или за тонизиране на излишък от цветове или бронзерни цветове на лицето.

Представете си вашите пъргави малки пръсти, увити около дръжката на оръжието. Той е направен от рециклиран алуминий, а синтетичната глава на четката е направена от рециклирани бутилки за домашни любимци.

Влакните усещат мустака мека и перо светлина срещу кожата и те могат да се използват или мокри или сухи.

Когато се справите с това лошо момче, просто го поставете в своята нахална лилава кутия (направена от рециклирани каси за яйца, нямаше ли да го знаете).

Как да влезете …

Влизането е лесно. Има два различни начина и можете да направите и двамата за два шанса да спечелите.

Първо, можете да влезете, като RetWeeting (RT) Следното съобщение:
Следвайте @KarenMBB и RT, за да спечелите четка за завършване на Karma за грамове

Второ, въведете, като оставите коментар в долната част на тази публикация, коментар за всичко изобщо – кажете ми каква храна копнеете, опишете плановете си през уикенда или си припомнете за любимия си продукт на градски разпад на всички времена.
Любимият ми продукт за градски разпад? От месеци съм закачен на Phonics на отвара за грунд на Eden. Това е грунд за грим за очи без изсушаване (прилагам го върху голи капаци), използван за предпазване на облицовки и сенки от сваляне и изчезване през целия ден. неща работят! И е лесно да се премахне.

О да. Международни хора и читатели, живеещи в чужбина, моля не се колебайте да влезете. Подаването също е отворено за всички. Участниците навсякъде обаче трябва да са на възраст най -малко на 18 или повече години.

Recap…

Въведете, като оставите коментар в долната част на тази публикация и не забравяйте да използвате валиден имейл адрес, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите.

Ретуирайте следното съобщение в Twitter:

Следвайте @KarenMBB и RT, за да спечелите четка за завършване на Karma за грамове

I’ll pick the winner at random from among the people who enter by 11:59 p.m. PST on Sunday, September 5.

Реклама

Sağlıqla qalın!

Your friendly neighborhood beauty addict,

Карън

The giveaway is now closed, and the winner is being contacted. before you go, check the home page for ongoing giveaways.

Leave a Reply

Your email address will not be published.