Последният ден от седмицата на „лъчезарна кожа“, оценявам още един тип ексфолиране за лицето: физическо / ръчно ексфолиране. Всяка манипулация на повърхността на кожата: разтриване, надраскване (о!), Масажирането на всички имат ексфолиращ ефект. Когато се комбинира с абразивен предмет или продукт, повърхностната мъртва кожа се откъсва, разкривайки по -мека много по -лъчезарна кожа. Повечето хора са запознати с ексфолианти за лице-обикновено продукт на основата на крема, вграден със зърнести абразивни частици (Alert: Моля, не получавайте никакъв вид ексфолианти, включително пластмасови микробички [полиетилен]! Микроносите се зачервяват по мивката, както и задушават нашите диви животни ! Научих за това от MirrorTheLove – можете да откриете много повече информация тук)

Кожата ми не може да понася твърде много ексфолианти – тя се дразни лесно, според моя естетик имам „тънка кожа“? – Така че съм склонен да ограничавам използването им от тях. Аз обаче се наслаждавам на по -мека физическа ексфолиация, използвайки ексфолиращи памучни кръгове:

Отидох на лов за марката UP & UP (частен етикет на Target), ексфолирайки памучни кръгове, след като видях видео с изпраски от Missglamorazzi (Ингрид Нилсен!), В който тя се възхищаваше за това. Бях очарован, тъй като изглеждаше като много по -нежен начин за ексфолиране на лицето. Както и защото го откривам в Target, не съм погледнал назад! Това е с ръце надолу, предпочитаният от мен начин да ексфолирам кожата си седмично. Кожата ми е оставена гладка, както и светеща, след като използвам това (може би си спомняте, че се запасих с тях, когато Target Canada затвори магазин):

Но аз наистина не се изисквах да запася марката UP & UP, тъй като в рамките на месеци след закупуването на снабдяването ми с бомбени приюта открих, че Джо Fresh (Canadian Brand Exclusive to Loblaws) стартира своя собствена версия!

Ето сравнение на 2 -те ексфолиращи памучни кръга:

Up & Up Exfoliating Potton Rounds – $ 2,69 за 45 (Target)
Не изглежда като нещо специално на пръв поглед: едната страна е стандартен ватиран памучен кръг – макар и с малко по -голям размер от обикновен памучен кръг. Но го преобърнете, както и ексфолиращата страна има малко неравномерни нули, вградени в памука (отказ от отговорност тук – не съм сигурен какво са използвали за създаването на тези неравности – опаковката казва, че микробитата обаче не изброява съставките, различни от 100 % памук. Независимо от това, че полиетиленовите микробички, вградени в памук, както и изхвърлени в кошче за боклук, е много по -безопасно от промиването на свободните мъниста надолу по мивката!)

Използвам ексфолиращия памучен кръг след напълно почистване, както и тонизирам лицето си, както обикновено. Просто използвам нормалния си тонер без алкохол, както и накисвам ексфолиращия памучен кръг, както и след това внимателно си прокарвам лицето в кръгово движение за цяла минута. Използвам това по цялото ми лице, без зона на гнездото на очите или очите – не забравяйте да достигна зад ушите си, ъгли на устата, шията, както и в някои случаи дори ще ексфолирам устните си, използвайки това. Закрийте очите си, това изглежда памучният кръг след употреба:

Това е след почистване, както и тонизиране! Този сив цвят? Мъртва кожа.

Прилагам серум /овлажнител бързо след ексфолиране – опитвам се да не използвам никакъв вид продукти на AHA или BHA (химически ексфолианти) в същата нощ, в която правя физическа ексфолиация – това е твърде много за кожата ми.

Joe Fresh Exfoliating Rounds – $ 3,00 за 45 (Loblaws / Joe Fresh)
Ще запазя това кратко, както и сладко – това е идентично с ексфолиращите памучни кръгове на марката UP & UP! Сега той се предлага най -добре в собствения ни двор.

Тогава, един ден наскоро, на случаен принцип се натъкнах на това:

Комплект ексфолира кръгли памучни подложки – 5,39 долара за 80 (Rexall)
Затова трябваше да го опитам и аз. Това е по -малък размер в сравнение с пресни кръгове Up & Up / Joe – това е много повече от стандартния памучен кръг по размер, както и външен вид – с изключение на малките парченца сини частици, вградени върху повърхността. Това не е 100% памук, но смес от памук/поли 85/15.

Усеща се като фина песъчинка или котешки език. Това не е неприятно чувство, но това предизвика малко зачервяване, както и леко ужилване, след като използвах това. Някои от песъчинките също се прехвърлиха от памучния кръг върху кожата ми, оставяйки зърнести парченца, когато отидох да прилагам серума си. Не обичам това, но също така не го мразя. Той е по -сурово от другия вид ексфолиращ памучен кръг, така че може да е чудесен вариант за тези, които търсят по -високо ниво на кожи.

Използвали ли сте някога ексфолиращи памучни кръгове? Как обичате да ексфолирате кожата си?

Това завършва моя седмичен поглед точно как да постигна лъчезарна кожа-надявам се да ви хареса!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Вашия турN: Оценете моята рутина за грижа за кожата, беше предложено да поставя рутината си за грижа за кожата за контрол, защото бях толкова безмилостна в класирането си на рутинните процедури за грижа за кожата на моите приятели. Няма проблем, нямам какво да скрия! Тип на кожата: Комбинация (леко мазна Т-зона, нормални бузи), с хормонален пробив на брадичката. Също така имам кожа …
21 април 2015 г. „Красота“

Химически ексфолиантс, че официално е лято, фокусът на тази седмица ще бъде върху “лъчезарна кожа”, както и ще обхващам теми, свързани с постигането на ясна, както и с лъскава кожа. Първо, ще разгледаме химически ексфолианти. Не позволявайте на думата “химически” да ви плаши, това е просто да се разграничи между физическия / ръчния тип (скраб, кърпи, луфати), както и …
22 юни 2015 г. „Красота“

Radiant Skin Series Round-up от 2015 г.-кръгът на още една седмица серия от миналата година: Radiant Skin Series-който се фокусира върху постигането на светеща кожа точно навреме за лятото. Химически ексфолианти SALUX Апелска кожа плат за лице лице се изправя пред хайлайфари, ексфолиращи памучни кръгове, аз смятам да направя и много повече седмични серии и тази година. 🙂 И това е …
17 януари 2016 г. „Красотата“

Leave a Reply

Your email address will not be published.