, вие го произнасяте „hoo-gah“ и ако не сте чували за него, тогава сте пропуснали тенденция за обзавеждане на дома, която е пометела нацията.

Изписана хиге, тази зашеметяваща датска концепция е обратната на без функционалната форма и стерилния интериор. Вместо това картина вместо това се държи пожари, дълбоки килими и вечери, притиснати под топли одеяла. Ако сте заобиколени от топли дървени тонове и голи дъски за пода, сте капсулирали скандинавската концепция за уют.

Добрата новина е, че не е нужно да резервирате това топло усещане само за зимните месеци. Концепцията за Hygge е за цял живот, а не само за Коледа. Hygge не е само за интериора, това е толкова общо с релаксацията, семейната сплотеност и спокойното, свещи за мир в собствения ви дом. Нещо, което всички можем да прегърнем през цялата година. Това е много за отхвърлянето на дизайнерите и човешките материали на съвременния интериор и всичко това за възприемането на далеч по -естествен и здравословен стил.

Създаването на това пространство помага да превърнете къщата си в светилище далеч от натиска и стресовете на външния свят. Hygge се прилага толкова много за вашата трапезария и спалня, колкото и за вашето жилищно пространство, а трапезарията в датски стил трябва да има много ниско осветление и естествени материали, от които да ядете и пиете. Помислете стилни, но плочи в селски стил и нелекувани дървени маси. Този стил на интериор не трябва да е обикновен, далеч от него. Акцентът е върху естествения материал, а не това, което правите с него или как го стилизирате.

Не забравяйте да прилагате принципите на Hygge към вашата спалня. Това е перфектната концепция за дизайн за създаване на топла и предизвикваща сън среда, идеална за всеки, който има проблеми с отпадането. Отидете тежко на слоевете, избирайки дълбоки, меки възглавници, амишски юргани и множество одеяла. Помислете Alpine Lodge за този уникален стил и мирис, който идва само когато прегърнете тези дълги зимни нощи.

Този датски подход към дизайна и начина на живот може да е причината датчаните да се съобщават за една от най -щастливите групи от хора на планетата. Това не може единствено да се свежда до страната, която е дом на датския сладкиш. Изглежда, че датските имат умение да оценяват не само материалните неща, които правят домовете им толкова хиги, но и преживяванията, които се случват, когато създавате хиги среда. Вечери за свещи, разказване на истории около огъня, филмите, гледани заедно, заобиколени от изцяло естествен интериор – всички тези неща добавят, за да създадат уникална скандинавска концепция.

Може да не можете да се впишете в горещата вана или да превърнете стените си в дървена кабина, но с няколко прости дизайнерски ощипвания, някои зашеметяващи аксесоари и разбиране на принципите на начина на живот на Hygge можете да създадете перфектната крепост за сега и години да дойде. Дръжте външната страна и потънете в топлината и мекотата на дом в стил Hygge.

Така че, без значение кое време на годината е, помислете за уютно, помислете за семейството и дайте на къщата си хиге домашно преобразяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published.