Днес получих всички научни панаири на моя Mac Fresh Green Mix Duo Duo Duo За да създадете този външен вид.

Станете в сместа на Fresh Green

За този външен вид реших, че това ще помогне да разработя капаците ми с цвят, близък до естествения ми тон на кожата. Избрах саксия с Mac Paint в Layin ‘Low.

Реклама

Крайният цвят, който исках, беше комбинация от двата нюанса в дуета Fresh Green Mix, така че ги смесих заедно с голямата четка за сенки за очи на Соня Кашук.

След това прекарах четката към гърба на ръката си, за да разтоваря малко излишна сянка, преди да я използвам, за да приложа новия цвят върху моя капак и точно в гънката.

С бутилка Mac Fix+, за да направя цвета на сянка по -сияен, намокрих четка Mac 239 и я завъртях в тигана, за да го заредя със сянка. Приложих цвета към зоната, която е най -близо до моята линия на косъм. Исках зеленото да изглежда, че избледнява, докато пътува от линията на косъм нагоре в гънката.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

След това добавих Mac Alum, нюанс на сиво, в гънката с помощта на Mac 217 – мека, пухкава четка за смесване, приказна както за нанасяне, така и за смесване на цвят.

След възпитаника на MAC, изпуснах розовото от палитрата на Dior’s Earth Tones върху костта на веждите, за да контрастирам със сивото.

Не винаги получавам достатъчно сън и не снощи, затова добавих Mac Vex във вътрешните ъгли на очите си. Това е добър изсветлявач. Ако вече не го притежавате, тогава бързайте плячката си към брояча на Mac ASAP. Това е супер доста нюанс и изглежда променя цветовете на светлината, мигащи от розово до сиво до зелено.

За да определя допълнително очите си, облицовах долната линия на косъм със сив лайнер за молив, в този случай mac изкопайте it ace kohl.

Реклама

Увих го с две палта в сянка и бях извън вратата!

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.