бях тройно номиниран съвсем наскоро за истинската награда за кокетен блог!

Правилата!
1) Поставете логото на наградата във вашия блог.
2) Отговор 7 Притеснения, поискани от лицето, което ви е номинирало.
3) Кажете благодарение на човека, който ви е номинирал, свързвайки се с техния блог.
4) Номинирайте всякакъв вид брой писатели на блогове, които харесвате, свързвайки се с техните блогове.
5) Нека ги разберат, че сте ги номинирали (като коментирате техния блог и т.н.)

Първо, бях номиниран от Розалин от Филипинско отвътре – ако не сте виждали нейния блог, отидете да го инспектирате, тя има изключително положителни перспективи за живота, както и публикации за всякакъв вид красота, както и теми за начин на живот .

1) Кой е най -предпочитаният ви подарък, който имате, когато сте били дете?
Обичането на куклата Барби! Все още имам предвид, че беше вчера – бях толкова щастлив, тъй като беше първата ми кукла Барби!

С любезното съдействие на Pinterest.

2) Имате ли най -добър приятел?
Гаджето ми е най -добрият ми приятел! (Надявам се никога да не чете това хаха)

3) Бяхте ли „популярен“ младеж в училище?
Във High Institution бях доста популярен, предполагам главно, тъй като в нашето училище нервните / академичните младежи бяха видните деца. Отидох в специализирана институция, в която академичните среди бяха изключително ценени заедно с изкуствата, така че бях във всякакъв вид клубове, както и в извънкласни дейности.

4) Точно колко пъти пераете косата си?
Предполагам, че седмично? Пея косата си всеки ден по време на работната седмица, както и след това се опитвам да избегна или събота или неделя – така че го перах 6 пъти седмично.

5) Кой е вашият предпочитан певец?
Труден за отговор – обикновено харесвам конкретни мелодии, както и не конкретен певец. Предполагам, че ако трябваше да избера такъв, бих заявил, че наистина харесвам розово, както и посланията в нейните песни.

6) Правили ли сте някога караоке?
О, да, колкото и да е, докато не е в неравностойно положение.

7) Имали ли сте дори битка в институция или в живота някога?
Да, всъщност съм бил във физическа битка в средното училище. Защитавах честта на тогавашния ми приятел! Една гадна жена й се подиграваше и я караше да плаче. Имах толкова късмет, че двубоят се случи в клас, в който инструкторът наистина ме харесваше. Той ме попречи да отида в офиса на директора, както и възможността да бъда спрян! Бях говорещ за класа, откакто разкъсах ризата на гадното момиче, както и счупих очилата си. (Оттогава открих самостоятелно управление, както и да говоря чрез конфликти, не се притеснявайте!)

Второ, Джанис от простия начинаещ ме номинира – тя живее в Сидни, Австралия, както и публикации за каквото и да е от занаят до храна до красота. Наистина ми хареса да я разбера по -добре!

1. Коя е любимата ви публикация в блога ви, която сте написали досега?
Отговорих на това притеснение от известно време назад, когато имах само по -малко от 40 публикации в блога, както и сега съм почти в тази сума. Бих заявил, че скорошен фаворит ще бъде моят пост за колекция за балсам за устни на EOS.

2. Обяснете се с 5 думи.
Устойчив, любознателен, находчив, обмислен, надежден

3. Какво ви е повлияло да започнете блог?
Метод, който трябва да се държа от отговорност, докато правя своята целогодишна некуватура, както и също като разсейване от пазаруването.

4. Точно как измислихте името на вашия блог?
Споделих това не много отдавна, колкото и да е по същество, сънувах го една вечер. Името включва това, за което се опитвам да правя блог – всички въпроси, свързани със скривалището ми. Освен това има двойното значение, че моето скривалище, което има значение, т.е. Пазарувайте запасите ми, вместо да купувате нови продукти.

5. Правили ли сте някога затруднения в блога си? Ако да, какво беше? Ако не, какви трудности искате да направите? (напр. Представете предизвикателство за деня, блог всеки ден в *Вмъкване на месец тук *)
Не точно предизвикателство, колкото и да е стилизирано, както и аз измислих етикета без покупка / lo купувам! Ако мислите да направите етикета, не се колебайте да го публикувате в блога си с връзка обратно, както и да ни разберете, когато го направите!

6. Кое е най -близкото нещо за вас, което е синьо?
Косата на Мардж Симпсън на фигурата на LEGO на моя Симпсън.

7. Какво ядете в момента или пиете?
Нада. Не ми е позволено да ям или пия, докато използвам лаптопа си. Това е моето лично правило, тъй като съм тромав, както и вероятно ще съсипя лаптопа си, ако такова правило не е било на мястото си.

Трето, Rhia of R Cubed ме номинира най -скоро – нейният блог е сравнително нов за мен, както и докато има някаква тема за красота, поръсена през цялото Камиони! Тя ме зададе спазването на въпроси:

1. Каква е мотивацията зад вашия блог?
Отговори по -горе. В допълнение, моите добри приятели вярваха, че може да имам представа за грим / грижа за кожата, които биха били практични за публикуване в блог.

2. Ако ви бъде предоставена шанса да пътувате навсякъде по света, къде бихте отишли?
Перу. Той е в списъка ни като местоположение, което трябва да се види в продължение на много години (дори купихме aРъководство вече) обаче имаме някои резерви поради точно колко неразвита е, както и не искаме да поемаме риск. Наистина искам да видя Мачу Пикчу в допълнение, за да проверя регионалните пазари за прежда, както и текстил!

3. Каква е вашата предпочитана храна?
Суши. особено полза (сьомга) нигири.

4. Звездно пътуване или Междузвездни войни? (Или ако нито един предпочитан франчайз на Geek, ако има такъв?
Обмислих тази загриженост за повече, отколкото би очаквал! От една страна, Star Trip беше всеобхватно съществуване в детството ми, с редовни епизоди на оригинала (Reruns), Next Generation, DS9, Voyager … Той ни донесе емблематични герои като Spock (Rip Leonard Nimoy), Captian Picard, Data. Това ни предостави фрази като „Живей отдавна, както и проспериране“ (вие правехте ръката поздрави, не бяхте ли) или „мистете ме на Скоти“. Въпреки това, Междузвездни войни беше този епичен, грандиозен свят, който е във цялото ни колективно съзнание. Искам да кажа, кой не разбира Йода, Евокс, или R2D2, или фразата „Лука, аз съм твоят баща“? Толкова съм разкъсан. Така че ще трябва да отида и с двете! Ето една забавна снимка, която да ви разсее:

Източник на изображение
5. Кога за последен път видяхте филм, както и какво беше?
Не съм ходил на театър от известно време, но последният филм, който гледах в House, бяха пазители на галактиката, която беше TMN. Гледах го първоначално в театъра, когато той беше много пуснат, както и чаках с нетърпение да бъде по телевизията, така че може да го прегледам. Второто (и третото) гледане беше също толкова добро!

6. Има ли блог, който виждате редовно, който бихте ми предложили?
Ами изглежда, че моят кръг от хора от WordPress се разбират, така че точно какво ще кажете за не-конпрекс? Наистина харесвам Allura Beauty за нейните суичове, както и за отзиви. Тя също има канал в YouTube, но първо започна като блогър.

7. С какъв продукт за красота никога не напускате къщата?
Типичният отговор: балсам за устни. Аз сериозно не издържам да имам напукани устни. Любимият ми балсам за устни за Go е д -р Хаушка стик за грижа за устните.

За съжаление, това най -вероятно беше ужасно, както и супер изморително, за да проверите, но исках да се уверя, че съм отговорил на всички предизвикателства, създадени пред мен.

Добре, сега е мой ред да номинирам някои хора, съжалявам, ако сте номинирани преди, но след като отговорих на всички тези въпроси, аз също съм с кръстосан поглед, за да проверите дали вече сте номинирани или не!

Номинации
• Fivezero
• StyledWithJoy
• Винаги, Брий
• Всичко най -добро в красотата
• MirrorTheLove
• LippieObsession
• По -прекрасен ти
• BlogCreatifa
• Добре повярвани, Twinkles
• PolishedByamy

Въпроси:
1. Играли ли сте някакъв вид спорт или правите някакъв вид дейности, когато сте били малко (като балет, гимнастика)?
2. Точно колко дистанционни контроли имате за вашата развлекателна система (TV, DVD, стерео)?
3. Кое беше най -лошото нещо, което направихте като дете (бягайте от дома, задайте се да се прекратя на линията на дрехите)?
4. Точно колко възглавници спите?
5. Коя беше последните мебели от Ikea, която сте построили? Ако не е приложимо, коя беше последната мебел, която сте купили?
6. Точно колко чифта слънчеви очила притежавате? Коя двойка е любимата ти?
7. Кое беше най -необичайното нещо, което някога сте яли?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Наградата Infinity Dreams 2I беше номинирана за наградата Infinity Dreams от FiveZero! Сега бях номиниран за тази награда преди, но правя изключение да не правя награда два пъти, тъй като се въздържах да правя такава от Fivezero! : D Правилата на наградата на Infinity Dreams: Кажете благодарение на и спазвайте блога, който ви номинира. Показване …
14 юни 2015 г. „Красота“

Универсалната награда и Premio Dardos Awardi беше двойно маркирана от радост от стилизиране с радост, както и от Crystal of Nerdylibrariangirl за тази награда! И двата блога са моите задължителни четения, както и предоставиха страхотни сделки за поддръжка в моя блог! Благодаря ви изключително много! Premio Dardos е испански за „наградни дартс“, както и е награда за признаване на културни,…
10 април 2015 г. „Красота“

Иновативният писател на блогове награди от Shadow & Sugar ме номинира за наградата за иновативен блог писател, която е още един тип публикуване на публикуване, както и аз съм повече от щастлив да приема! Благодаря ти Мередит, с удоволствие четаш блога ви, както и да те разбера по -добре! Правилата на наградата са: номинирайте 15-20 …
26 март 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.