, гледаща стари черни, както и бели филми по телевизията онази вечер, се почувствах принуден да добавя малко цвят в живота си. Използвах три палта от жената за нокти на колекцията Lippmann (15 долара), блестящо коралово розово.

Вярвам, че това е игрив, по-млад нюанс, въпреки че името също е изключително възрастната кука на мелодия, която върви „Voulez-Vouz Coucher Avec Moi, Ces Soir“.

Реклама

Може би хората от Lippmann са избрали името въз основа на това как точно изглежда сянката в бутилката-като скандално червено-но на ноктите ми е топло тонирано ягодово розово, нещо, което Elle Woods би използвала, преди да замине за Харвард.

Въпреки че има запазената марка Lippmann Polish Resilience, както и дебелината, Woman Marmalade е малко чиста в сравнение с матовите лакове на Lippmann. Отне ми три слоя, за да направя наистина цвета поп.

След като се прилагат, нюансите на лак за нокти могат да изглеждат съвсем различно в зависимост от тона на кожата ви, както и от непрозрачността на ноктите ви, така че въпреки че жената мармалад изглежда по -ягодово розово от коралите на ноктите ми, може да видите повече от неговия корал, както и злато тонове.

Въпреки че лаковете на Lippmann не са евтини, те изглежда траят по -дълго от повечето други лакове, които съм използвал. Отчасти от тяхната издръжливост, вярвам, че си заслужават цената.

В какво вярвате в жената мармалад? Сянката напомня ли ви за нещо друго?

Реклама

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

P.S. Ако ви е харесала тази публикация, регистрирайте се за моите актуализации по имейл.

Leave a Reply

Your email address will not be published.