получих моето списание June Allure в пощата вчера и първата публикация, която прочетох, бяха наградите за избор на читател. Не бях шокиран, когато видях, че няколко продукта на MAC бяха гласувани за фаворити в няколко катагории за грим. Ето бърз кръг на Mac Faves, за който читателите на списание Allure гласуваха за:

Червило: Mac Viva Glam V. Ако все още нямате това, вземете го. Красиво, като цяло е ласкателен и лесен за нанасяне, дори когато бързате.

Реклама

Lipgloss: Mac Lustreglass Gloss Gloss в Pinkarat. Не съм опитвал никакви Lustreglasses (аз съм много повече момиче от Lipglass), но това вече е в списъка ми с предстоящи покупки на Mac.

Shadow Eye: Mac Shadow Eye Shadow във всичко това блести. Нямам това, но уебсайтът на MAC описва това „Средния тон бежово със злато отразява“. Ще трябва да проверя и този; Звучи като доста подчертан цвят.

Очна линия: Mac Fluidline Eye Liner Gel в BlackTrack. Обичам ме някои течности. Въпреки това, BlackTrack е * не * любимото ми черно. Харесвам Blitz & Glitz, който е по -мек и има малко повече измерение за него заради златните петна.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Concealer: Mac Select Moisturecover. Наскоро закупих Mac Select Moisturecover и след като се почувствах така, така че за няколко месеца взех решение, че това е един от любимите ми прикриватели. Работи добре с моя Skintone и не помръдва, дори чрез танцов клас.

Утре заминавам за Сан Диего и все още не трябва да опаковам. Това е сърф/спа пътуване и не съм сърфирал, като се има предвид, че миналия юли, когато бях на Хаваите. Вчера изкопах сърфира си от по -ниските региони на гардероба си. Не съм го носил, като се има предвид, че 2003 г. (Norcal Ocean е твърде дяволски студен, за да сърфирам!), Така че ми пожелайте късмет – ще ми трябват тонове от него, когато се опитвам да се вмъкна в него.

Реклама

Петък е идеален зад ъгъла и не мога да чакам. Надявам се да имате страхотен ден.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.