, нека да вмъкна нормалния си отказ от отговорност точно тук, че не съм професионалист в грижата за кожата – аз съм просто ентусиаст на кожата. Също така не съм посочен гуру на всички неща Shiseido – има само моите преживявания с тези продукти. Използвам грижа за кожата от тази марка, започваща преди около 5 години. Бих категоризирал марката като висок клас, но не и лукс, като грижата за кожата над цената на 50 долара, както и главно под 100 долара всяка. Shiseido се предлага предимно чрез универсални магазини, както и вътре в специални бутици за обжалване в някои дрогерии. Всички показани продукти се произвеждат в Япония. Линията има няколко страхотни овлажнители, както и почистващи препарати, които съм закупил – колкото и всички марки, има страхотни, както и лоши продукти в рамките на обхвата.

Вярвах, че ще доставя бързо въвеждане на няколко от продуктите, които съм опитал. Категоризирах продуктите в любовта, както и Loathe.

Любов:

Био-производителност Разширено невероятно съживяване на крем-$ 92 за 50мл и благоприятна бръчка на интензивни контурни крем за очи-$ 65 за 15ml

Съставих за тези продукти в моята рутина за грижа за кожата през зимата през зимата. Те са много по -подходящи за зимните месеци, тъй като са и емолиенти за лятното време. Съвсем наскоро сключих сделката със сметана за сезона, но все още използвам крем за очи в тънки слоеве вечер. Основните компоненти не са толкова изключителни (глицерин, сквалан, гликол, както и някои антиоксиданти), но те се чувстват изключително фино настроени, както и са съгласни с кожата ми. Имам трудно време да открия кремове за очи, които се хидратират достатъчно, но не причиняват милии (онези битови цветни неравности около зоната на очите), както и това удовлетворява и двата критерия. Нито един от тези продукти няма силни аромати.

Benefiance Допълнителна кремообразна пяна за почистване – $ 42 за 125ml
Използвах това, за да объркам това с допълнителната нежна почистваща пяна от тяхната линия „грижата за кожата“. Кремообразната версия е много по -добра от нежната – не е толкова събличане или сушене. В крема има малко парченца хидратационни мъниста, което кара почистващото средство да се чувства супер копринено. И това бебе се разпада толкова много! Изисквам се само да използвам размер на граховия размер, както е на снимката. Една тръба ме трае месеци наред.

Benefiance Незабавно лечение Маска за очи – $ 72 за 12 двойки
Публикувах възторжена оценка за това. Беше изненадващо ефективно – вероятно няма да купувам това, но ме запозна с ретиноидите за моята зона под очите, ще се опитвам да намеря крем или лечение в по -малко разточителен стил, след като ги на повърхността (имам 2 неотворени Кашони = 24 маски).

Като:

Био-производителност Невероятно коригиращ серум-$ 98 за 30ml

Използвам това като серум под очите – това прави зоната да изглежда наистина гладка, което е вероятно поради високото съдържание на силикон. По същия начин има някои витамин С, както и филмови съставки. Това не е чудо продукт, но ми харесва, че не причинява Милия около зоната на очите ми. Вакуумната помпа е чудесна за поддържане на този продукт свеж. Този продукт има лек аромат.

Ибуки рафиниране на овлажнител – $ 52 за 75ml
Сортът Ибуки е сравнително нов за Shiseido – той е предназначен да помогне с „стресираната“ кожа, каквото и да означава това. Това е доста достъпно за овлажнител на Shiseido на база мл. Това се предлага за нощно използване, но е изключително лек, така че за мен е много по -добре за деня. Той се представя изключително добре под слънцезащитен крем, както и фондация, както и поддържа кожата ми да се чувства еластична. Наистина харесвам бутилката за помпа, въпреки че изглежда, че вървя с този продукт доста бързо заради течащата му текстура. За съжаление е доста ароматно.
Бял лукент, овлажняваща овлажняваща емулсия W – $ 72 за 75ml
Вече нямам това, но е изключително подобно на Ibuki по -горе – изключително течен млечен лосион, който използвах като овлажнител през лятното време през деня. Също така е изключително ароматно. Въпреки това не видях избелване, когато използвах това.

Loathe:

Ultimate Cleansing Oil – $ 32 за 150ml
Вече нямам това-взех решение да опитам това, тъй като беше в списък на задължителното почистване на масла. Това функционира добре като почистващо масло, но е прекалено ароматно, както и дори не е освежаващ аромат-миришеше на тежък парфюм за стари стари. Също така беше доста изсушаване – това е тежко почистващо средство за почистване на задачите, което ми омаловажи кожата. Харесва ми, че Shiseido популяризира това със своя слънцезащитен крем като средство за отстраняване на слънцезащитен крем. Голяма част от хората мърморят от воден устойчив слънцезащитен крем, който ги разрушава, когато не ги елиминират правилно. Но, не купувайте този – опитайте вместо това маслото Mac Off, което мирише на лимоново меренга.

Интензивна зона на бял лукент, насочена към серума (сега преименувана като цялостен серум за изсветляване) – 143 долара за 30ml
Скъпи, както и безполезни! Без избелване, без насочване, Нада! И току -що открихНеотворена бутилка в скривалището ми за грижа за кожата. (Харесва ми, че всички продукти на Shiseido имат уплътнения за сигурност) Честно казано нямам предвид, че получавам втора бутилка от това змийско масло! Предполагам, че просто ще трябва да го използвам.

Долен ред: Бих заявил, че като цяло линиите за грижа за кожата на Shiseido са много по-насочени към суха и нормална кожа и нищо наистина не се грижи за мазна или омагьосана кожа. Грижата за кожата също е по-скоро фокусирана върху анти-стареенето, както и за избелване, които са 2 решаващи притеснения в азиатската грижа за кожата. Много от продуктите са ароматизирани до различни степени, така че ако кожата ви е чувствителна към аромати, избягвайте изцяло марката. Лично аз вероятно просто бих се съсредоточил върху изкупуването на окото, както и върху кремато, пенестният почистващ препарат, както и може би коригиращият серум за моите очи. Останалите продукти, сигурен съм, че има други марки, които предлагат много по -добри продукти.

Леко ми е любопитно за първокласната линия за грижа за кожата на Shiseido, наречена Future Option LX, в която моят приятел се кълне. Това е нелепо скъпо, но сделката с крем е 320 долара за 50 мл! Какво си заслужава този маркер за разходи?!

Опитали ли сте грижата за кожата на Shiseido? Каква марка на грижа за кожата бихте предложили да опитам?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Hudson’s Bay Shiseido GWPI четеше в интернет флаерите в петък сутринта – както вие! – Както и аз попаднах на това: подарък Shiseido с покупка (GWP) с $ 43 разходи! Сърбех, за да попълня малко грижа за кожата на Shiseido, така че скочих на тезгяха в залива на Хъдсън на улица „Кралица“. Както и отново, това ще …
11 септември 2016 г. „Красотата“

Пътно пътуване, грижа за кожата, както и грим за грим този петък, ще бъда на пътешествие! Ще се отправим към северните части на нашата провинция, също така разбрани като “къщичка” (не позволявайте на думата “вила” да ви заблуди, те имат многомилионни къщи, които са имали от Холивудски знаменитости), както и След това се отправя към Отава. Ще останем предимно …
6 юли 2015 г. „Красота“

Статии за грижа за кожата от 2015 г. Ако сте спазили моя блог за всякакъв вид време, разбирате, че харесвам грижа за кожата! Точно тук са някои акценти на статиите за грижата за кожата в блога от 2015 г .: Оценяване на рутините за грижа за кожата на моите приятели Оценяване на рутинните процедури за грижа за кожата – Част 2 Ваше ред: Оценете моите рецензии за грижа за кожата на кожата си Shiseido Reviews …
15 януари 2016 г. „Красотата“

Leave a Reply

Your email address will not be published.