Честит рожден ден на моето добродушно, умно и забавно момиченце. Днес тя навършва пет години! Последните пет години минаха на миг на око! Всички казват, че дните са дълги и въпреки това годините са кратки и е толкова вярно.

Конър Клеър се радва на оцветяване, брои номера (колкото по -голямо, толкова по -добре!), И особено се радва да чете. Любимите й книги са 5-минутните книжки с разкази на Disney. Дайте й история за Елза и Анна от Frozen и тя е едно щастливо момиче!

Реклама

Тя с радост ще ви приготви храна с пет ястия (включително десерт) в кухнята си за игра или ще ви състезава навън на своя Pegasus, който живее в въображаемите конюшни точно пред нашата къща, заедно с всичките й други коне.

В момента животните са незначителна (всъщност основна) мания. Тя обича еднорози, коне и * всички * животните в зоопарка. Онзи ден тя ми каза, че иска да бъде зоокер, когато порасне, но миналата седмица искаше да бъде морски биолог и седмицата преди това ветеринарен лекар …

Тя обича да премине времето, като строи с блоковете си или пее песни. Тя има музикално ухо и знае как да остане на ключ и знае всички думи на всички и всички песни на Disney Princess с голям, корен хор.

Танцът е голяма част от живота й! Тя взема класове по балет и току -що започна да танцува клас по танци.

Реклама

Доста скоро ще имаме официално детска градина на нашите ръце, приятелю, и нямам търпение да видя колко тя расте тази година!

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.