Миналата година бях Коледа, купувайки за младото момче в Bed Bath, както и отвъд, както и попаднах на тази кърпа, наречена Cloth на въпроса. След като прочетох декларациите на кутията, както и направих бързо разглеждане на оценки в интернет на моя телефон, Curiosity получи много по -добро от мен, както и аз изхвърлих 14 долара за него.

Според официалния уебсайт на въпроса, тук са твърденията:
• Всички естествени съдържат по -чист плат
• Тествани хипо-алергенни и дерматолог
• Подпомага да се ексфолира кожата
• Премахва всички се съдържат бързо, както и бързо само с вода.
• Изплакнете чисти с вода, без петна не остават на плат!
• Измито за измиване на устройството
• Повторно използване-икономично-Използвайте платки за въпроси, както и над
• Безопасната тъкан продължава два пъти по-дълго от обикновена кърпа

Концепцията е, че можете да използвате само тази тъкан, както и без почистващи препарати, за да елиминирате всички следи от грим. Бях развълнуван от перспективата на това! Толкова много възможности: Пътувайте, без да се налага да опаковате малко малки бутилки почистващи препарати, да ходя на къмпинг, както и просто да мия сделката си от бабинг ручей (не че съм къмпинг от години), както и няма много по -обстрел на пари За почистващите препарати някога отново!

Virgin Wonder плат.
Новата неизползвана материя е много мека, както и копринено, практически като този синтетичен одеяло от козина за бебета. Той е направен от Rayon, който по същество е възстановен, изключително обработен, дървен пулпа.

Чувствайки се много развълнуван, използвах това в продължение на седмица направо, както и интересът ми намаляваше, тъй като дните (всъщност вечерите – използвах това единствено през нощта, за да премахна грима си). Изобщо не се наслаждавах на използването на въпроса за въпросите – това не почистваше сделката ми старателно, както се твърди. След предварителното ми измиване с въпроса с въпроса (само тъканта плюс H2O, както е инструктирано), гримът ми за очи, както и основата ми не бяха напълно елиминирани – бих посочил тъканта може би елиминира около 50% от сделката с грима. Това беше очевидно, когато използвах нормалното си почистване на втората стъпка с мицеларна вода. Трябваше да използвам две, а в някои случаи три памучни подложки, за да прочиня напълно лицето си, вместо обикновената.

В края на седмицата.
В допълнение, самият Wonder Cloth прогресивно по -силно изглеждаше до деня, както и коприненото висококачествено висококачествено намаляване след всеки цикъл на суха за пране / въздух. Ако някога сте имали облекло на Rayon, ще разберете какво намеквам-когато Район се намокри, той придобива съвсем различно усещане за ръката от рутината му-практически сухо хрупкаво усещане. Опаковката декларира, че се очаква влакната да изплакнат чисти с вода – лъжец! Изплакнах възможно най -старателно, тъй като не стана чисто изглеждащ. Те също не отчитаха краищата на тъканта, където се използва нишката на Overlock – тази част от тъканта запази много петна, докато използвах кърпата.

След като седмицата приключи, хвърлих тъканта в прането в чантата за пералня, както и прането чисто, както и мекотата на неизползвания плат се върна, но не беше толкова копринено. Въпреки това, не е полезно да пераете въпроса с въпроса нощ след всяка употреба.

Професионалисти:
• Мека, неабразивна текстура
• Проста за пране

Минуси:
• Не онлайн ли е многобройните претенции
• скъпо

Стош достойнство: 2/10

Долен ред: Платът за въпроси не е толкова прекрасен. Спестете парите си, както и просто използвайте рутинна материя за пране или гъба Konjac с подходящ почистващ препарат за лице. Някой друг е опитал това? Сега не съм сигурен за какво да използвам моя чудото тъкан вместо това – мисли?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Оценяването на рутините на грижата на моите приятели се скараше един от добрите ми приятели по имейл миналата седмица, след като тя призна, че наскоро тя спи в грима си. Знам нали? Ужасяващ. Тогава дискусията се превърна в заявена добър приятел (нека телефонният й се обади A) с молба да й предложа с режим на грижа за кожата. Обърнах…
7 април 2015 г. „Красота“

Salux Charm Skin Cloth, когато някой докосва ръката ми в миналото, както и замъглява: “OMG вашата кожа, толкова е мека!” Малко съм смутен, както и изумен – искам да кажа, че наистина нямам препоръка към степента на мекота на кожата на други хора. Това неизменно води до споменатия човек, който моли някой друг да докосне кожата ми …
23 юни 2015 г. „Красота“

Фокус на проекта 10: Smashbox Picture Surface Primer Waterhappy Leap Year Day! : D Миналата година Smashbox Picture Surface Primer Water изглежда приема света на грима от буря. Навсякъде се обърнах, видях хора, които публикуват възторжени оценки за това. Харесвам лицевите мъгли, така че бях очарован оттози, който декларира да предложи хидратация, както и действа като …
29 февруари 2016 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.