В съответствие с Великденската, както и с пролетната тема, вярвах, че ще покажа 5 пастелни лакове за нокти от моя скривалище:

Палец към Pinky: Essie Pink-A-A-Boo, REVLON RASICOT сладкиш, illamasqua Milf, Mary Kay Blue Lotus, Essence прекрасна тайна.

L to R: Essie Pink-A-Boo, REVLON RASICOT PASTRY, ILLAMASQUA MILF, MARY KAY Blue Lotus, Essence A Очарователна тайна.
Essie Pink-A-Boo#793, който се нарича „чисто розово с блестяща искрица“ на сайта на Essie. Освен това бих узнал да заявя, че това е чисто млечно розово с блестящо синьо и ярко розово искрица.

Блестящият е труден за заснемане, това е най -добрият ъгъл, който да го покаже.
Revlon ароматизиран лак за нокти в кайсиев сладкиш- отвъд новостта на аспекта на аромата (което е очевидно само когато лакът се изсушава, но може да се мирише дори под горната козина) Това разнообразие от лакове за нокти е прилично високо качество (това е предварително Parfumerie версия). Кайсия сладкиш с жълт тонизиран прасковен нюанс, който е по -скоро чист, но се прилага без усилие, както и мирише на кайсии.

Illamasqua Milf – О, сексуално заредените цветни имена на Illamasqua предоставят на NARS за парите им. Изчакайте, докато направя много повече прониквания, ще видите какво имам предвид. Този нюанс се нарича „ярък мент крем“, който най -вероятно го препродаде малко – не е толкова ярък. Това е страхотен хрупкав, чист мента.

Mary Kay Blue Lotus е меко синьо с незначителен бял опалесцентен блясък от колекцията Дзен в Bloom Spring 2013. Този лак е изненадващо непрозрачен в 1 палто, обаче, поради незначителна ивичност, имах нужда от 2 палта, за да го изравня.

ESSENCE „Очарователна тайна“ – лавандула с блясък на фуксия
Essence Color To Go in „A Lovely Secret“ #86 е лавандула с лилаво, както и с Fuchsia Shimmer Shimmer Shimmer. Чувствам, че като този нюанс може да е мутирал с производствени писти, тъй като много в интернет снимки, както и оценките не споменават Fuchsia Shimmer, въпреки че е доста очевидно в бутилката (но не толкова, когато се прилага).

Illamasqua Milf, както и Mary Kay Blue Lotus, са от моята купчина Untireds, докато другите, които съм използвал преди. Всички са показани с 2 палта, с изключение на Essie Pink-A-Boo, както и от REVLON RASICOT сладкиш, който се нуждаеше от 3 палта.

В крайна сметка използвах Essie Pink-A-Boo като моя маникюр за Великденския уикенд:

Ярко розовият блясък е очевиден на палеца ми, докато синият блясък се появява на пръста ми на идеалната снимка. Този лак е подходящо наречен „Pink-A-Boo“ с него изместващ фин блясък!
От тези 5 пастелни нюанса щях да нося розовата, праскова, както и лавандула на пръстите си, докато щях да нося само екологичните, както и сини на пръстите на краката.

Някакви пастелни лакове, на които сега се наслаждавате на идеал?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Масово пречистване може да си припомни, че основната цел на този блог първоначално е била да се сведе до минимум скриването на обжалването ми. ^^ ‘Имах тристранно план: а) Спрете да получавате много повече (без покупка / ниска покупка) b) Използвайте това, което имам (изпразва прикриване на боклук) в) се отървете от продукти, които вече не съм Използвайте …
18 януари 2018 г. „Красота“

Лак лак за нокти вдясно, ето запасите, които започнаха всичко. Ако не беше моята нарастваща колекция за лак за нокти, никога нямаше да проследя никакъв вид грим в електронна таблица. Както и от каквото и да се съхранявам, бих заявил, че получаването на лак за нокти е най -натрапчивото за мен. Те са …
2 март 2015 г. „Красота“

Колективни придобивания на лак за нокти, които сте виждали в вчерашния пост, удрях всички победители, както и Маршалс в радиус от 10 км от къщата ми миналия месец. Също така проверих моя много обичан магазин за доставки на салони за красота, който предлага лакове за евтини – те все още имаха Essie Get 4 Get 2 безплатни оферти и …
5 февруари 2016 г. „Красотата“

Leave a Reply

Your email address will not be published.