Добавете червено към репертоара на червилото си с тези 10 съвета

G’morning, дами! В чест на деня на встъпването в длъжност точно тук, в U-S-A-A, аз съм спортни патриотични червени устни.

Ако сте нов в използването на червено, точно тук има 10 страхотни идеи, както и техники за използване на червени устни.

Реклама

Съвет за грим: Полза за слой позлатен под червени гланцове за устни за топлина, както и блестящ

Току -що получих идея за грим, както и трябваше да споделя! Добър приятел, който работи за козметика на Benefit, ми предложи да опитам техния блестящ златен позлатен (20 долара) молив с няколко от червените ми гланцове. Опитах го, както и BAM! – Той диша нов живот в гланцове с мигновено по -топъл, много по -блестящ цвят.

Mac Lipglass в руско червено: силен вид на устните

В живота има неща, които всяка жена трябва да опита поне веднъж. Направете едно от онези неща MAC руски червен Lipglass ($ 14). Нищо не се посочва, че „рита плячка“ като влизане в пространство с нокаутирани червени устни. Russian Red’s Blue (Blue Bettones) Lipgloss привлича устните ви до пълно внимание, войник!

NARS CANAILLE LIPSTICK: Носете го на вашето празнично офис парти

През този сезон NARS пусна самотно червило с колекцията си Holiday, блестящ червеникавокафяв нюанс на име Canaille (24 долара). За разлика от силните червени, дълбоки сливи, както и искрящи погледи на устни, които виждаме от Mac, Clinique, Estee Lauder, Givenchy, както и Dior, Canaille доставя деликатен шепот на цвят. Докато много от тазгодишните ваканционни нюанси за устни ви отвеждат в DA Club, Канайл ви отвежда в библиотеката. Шшх …

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Lancome във всичките й разкошни устни

По -рано днес се разхождах по прекратяване на станцията тук; Всички прекратяващи пичове бяха навън, измити камиона. Не бих могъл да помогна да повярвам точно колко съм благодарен да използвам Lipgloss, LOL! Харесва ми някакъв хъб El, но трябва да заявя, че има нещо горещо в пичовете за измиване на пичове, прекратяване на камиони …

Chanel Spring 2009 Хидрабазни червила: Червено, коралово, както и розови силни устни

Реклама

TOOT-TOOT! Всички на борда на Chanel Spring Bohemian Fantasy Rouge Rouge Hydstick Train (каква уста!). Това е непрекъснато пътуване директно до земята на упадъчни червени, корали, както и щипки.

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.