не бях единственият човек, който го риташе в звяра вчера. Сара Джесика Паркър се появи в търговския център на Macy’s Stoneridge в Плесантон рано вчера, за да популяризира новия си аромат, индикационни автографи, както и да предизвика обща ярост сред туземците в Ийст Бей, която включваше жени от всички възрасти, поръсване на пичове също така пичове също така пичове на пичове и пичове. Като жена с бял папагал на рамото си.

SJP беше изключително страхотен, както и сърдечен лично, както и изглеждаше фантастично в роклята си Peter Soronen, висулка на Фред Лейтън, както и пайети Miu Miu токчета (*So Fab*). Разговаряхме накратко, преди тя да делегира автографи на индикации за феновете в магазина.

Реклама

За съжаление не успях да я попитам всички опасения за обжалването, които хората сте измислили; Обстоятелството беше изключително голям стрес, както и нейните представители бяха изключително защитни към нея. Продължаваха да ме затварят по време на многото ми, както и постоянни опити да се сдобият със снимка с нея (бу). Този вид накара моята очна линия да тича малко, но, ей, какво можеш да направиш? Поне използвах водоустойчив.

Прекарахме няколко минути, преглеждайки нейната линия на аромата, в конкретен залив Pure Bloom, сегашното допълнение, което беше повлияно от скорошна почивка на домакинството в Кауай.

„Отидох на Хаваите, както и ми бяха предоставени тези леи, както и Pikake беше толкова невероятен“, заявява SJP. Имаше предвид, че като млада жена, живееща в L.A., тя провери магазин, в който успя да смеси различни важни масла заедно, както и смеси аромата на Pikake в почти всичко, което носеше. Сара не само харесва аромата на Pikake; Харесва й това, което цветето представлява на хавайците: благородство, чистота, както и вечността.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Covet Pure Bloom е третият аромат на Сара. Когато произвеждаше всеки от ароматите си, тя се опита да не диктува типа дама, която може да ги носи. „Едно от нещата, които обичам да правя изключително много в работата си, е да заявя, че не трябва да има политики за това как точно ние рокля или какъв тип аромат носим.“

В екологичното пространство, чакащо на SJP

Сара заяви, че Covet Pure Bloom й напомня за лятното време, както и за островите. Въпреки че има сезонно усещане, тя наистина се надява ароматът да транспортира хората до източника на този аромат на Pikake в Хаваите, дори ако никога досега не са били на островите.

Както при много жени, вкусът на SJP в аромата беше силно повлиян от решаващите жени в живота си, като майка й, която използваше да носи флорален аромат, както и от приятели. Както и преди няколко години, приятел, който използва eBay, запозна Сара в трудно намиращите се европейски аромати.

Преди да бъде въведена след кратката ни беседа, попитах Сара дали има някакъв вид идеи или техники, които да направи използването на високи токчета много по -удобно.

„Просто няма метод, който да ги направи много по -удобни“, каза тя. „Вие или разрешавате истината, че те ще бъдат неспокойни 6-8, или в моята ситуация 16 часа по-късно, или просто изберете да не ги носите.“

О, добре. Предполагам, че това, което те заявяват, е вярно, дами …

“Петата е пета е пета.”

Любопитни ли сте за ароматите на Сара Джесика Паркър?

Пожелайте чист цъфтеж

В допълнение към доминиращата нотка на Pikake в средата (или сърцето) на този сладък, тропически флорален, ароматът се състои от нотки на оранжев мандарин, жасмин, както и турбероза. Основните нотки на Pure Bloom на Pure Bloom за дълго изморете към края. Това е очарователен, но силен тропически аромат. Подобни обаче по -леки аромати като Estee Lauder Personal Collection също са приятни. 52 долара за 1,7-унция. бутилка.

Пожелание

Подобно на Covet Pure Bloom, Original Covet, издаден през 2007 г., има изключителна сила. Започва с изблик на цитрусови плодове, който след това изсъхва до шоколад, кехлибар, както и мускус. Необичайно е, когато харесвам вдъхновени от храната аромати, но поклонът го издърпва добре. Това е моето предпочитано от трите аромати на SJP, както и ми харесва да го използвам през есента. 52 долара за 1,7-унция. бутилка.

Прекрасен

Розовият, винтидж на Lovely повлия на домовете за бутилки изключително класически женствен флорален аромат. С нотки на пачули, орхидея, кедър, кехлибар, мускус, мандарин, бергамот, както и лавандула, това е очарователен аромат на каламбура) за жени, които не обичат прекалено сладки, плодови аромати. Носех това през пролетта, точно както метеорологичното състояние се променя или на среща с El Hub. 52 долара за 1,7-унция. бутилка.

Реклама

SJP беше също толкова голям, колкото вярвах, че ще бъде, както и тя е абсолютно забързана дама. Нямам търпение да видя какво има за нас след това.

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.