, както е посочено в предишния ми пост в BBW, аз съм голям фен на разпенвания сапун на BBW – откривам дълбоко почистващия сапун за ръце (преди Antibacterial Soap), за да бъда също така да бъда Сушенето, както и на кремавите на базата на крема, за да не изплакват добре (и изглежда, че сега са прекратили?-вече не ги виждам). Пенообразният сапун, от друга страна (вижте какво направих там?), Чисти добре, но не съблича кожата ми сурова. Запасявам се винаги, когато има продажба, както и аз също ги поставях в моя списък с желания. Точно по този начин се отнася до сегашния ми запас от пенообразуващ сапун BBW:

Това е сезонът (това е в помпата по -стари в стил, което ме кара да вярвам, че е в запасите ми, като се има предвид, че 2013 г.!)

Малина меренга

Смесен горски тарт

Шард с черешови бадеми

Sundrenched Vineyard

Праскова Белини

Кухненски лимон

Манго Хибискус

Бял цитрус

Топла ванилова захар

Перфектен плажен ден

Морски цъфтеж

Сладък грах

Пробвали ли сте някакъв тип от тези аромати?

L до R: Това е сезонът, малинов меренга, смесен горски тарт, черешов бадем късо разстояние
Всичко това идваше от коледни подаръци. Вече използвах Raspberry Meringue One, което беше доста хубаво. В момента имам смесен горски тарт в движение, както е просто така-така-малко е притискащо с миризмата на захарна бисквитка, исках да е много по-чист аромат на горски плодове. Ще спестя през сезона и черешовия бадемов къс за следващия празничен сезон.

L до R: Sundrenched Vineyard, Peach Bellini, кухненска зона лимон, манго хибискус, бял цитрус
Ние сме частични към плодовите аромати, така че винаги ги искаме. Нашият през цялото време всеки сезона много обичан аромат е Peach Bellini. Най-малко обичаният ми аромат на BBW е чувственият кехлибар … ъъъ, от време на време получаваме това като подарък (в момента имаме пране на тялото в този аромат).

L до R: Топла ванилова захар, най -добрият плажен ден, разцвет на морето, прекрасен грах
Ароматите, които имат изкусни имена като „причудливи моменти“ или „надежди и мечти“ (отказ от отговорност: не действителни имена на аромат на BBW!) Показват абсолютно нищо за мен. Само какво е най -добрата миризма на плажния ден? Моят личен много обичан аромат беше орлови нокти, но разбира се, той беше прекратен. Ухаех на новия див орлови нокти, както и букет с орлови нокти, както и те не са същите. Защо правите това, BBW, огромна закачка?

Може да имам умерен OCD с измиване на ръцете, тъй като много перах ръцете си. Както и да преброих, ето само сутрешното ми измиване на ръцете:

След като сутринта първо пикай (съжалявам TMI, но това е универсална дейност!)

След миене на зъбите

След нанасяне на лосион за тяло

След нанасяне на очен грим

След прилагане на фондация

След прилагане на консилер

След нанасяне на продукти за прическа

След изсушаване на косата

И това е над обхвата от около 45 минути – така че използвам сапуните на ръката с рутинна честота, приблизително бутилка на месец. С тази скорост, сегашният ми сапун за ръце ще бъде изчерпан до следващата Коледа, в който момент ще получим много повече като коледни подаръци!

Също така ли сте обикновена шайба? Какво сте много обичани сапуни на ръцете, както и аромати?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Скривалище за боклук: юни, както и юли 2017 г. Месеци, както и включва тяло, както и грижа за косата, плюс грим! Грижа за тялото Ще покажа няколко снимки на продуктите, преди да завърша с тях …
10 август 2017 г. „Красота“

Скриване на боклук: Август 2016 г. Отново е склад за боклук! Празните ми бяха по -тежки на фронта на кожата на кожата този месец. Skincare skinsceuticals Антиоксидантни ремонт на устни работи $ 38 за 10ml, толкова много ми хареса, че това беше просто продукт „meh“. Получих това от страхотни оценки онлайн, както и аз също бях в …
31 август 2016 г. „Красотата“

Bath & Body Works Wallflowers stashbesides моят балсам за устни HG, има само 2 други предмета, в които наистина се наслаждавам – както и прикритие – от Bath & Body Works: техните пенични сапуни на ръцете, както и стените. Повече от самите аромати на Wallflower, харесвам да събирам сезонните тапи за аромати на Wallflower – колкото и да е изключително конкретно, само аз …
14 април 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.