Heya, Mac-Aholics! Моите приятели в Mac просто ми изпратиха няколко лакомства в новата добре дефинирана колекция.

В него се отличава с нова линия от прикриватели на базата на гел и основи, наречени Studio Sculpt, които ще бъдат добавени към постоянния продукт на Mac на Arsenal на Mac.

Реклама

В миналото не съм имал най -голям късмет с основите на Mac (Studio Fix ме разчупи като *Whoa *), но обичам техните укриватели. Моите тъмни кръгове и аз ще преодолеем тази пот с бързина.

Студио Sculpt Concealer, $ 16.50

NC 15, NC 20, NC 30, NC 35, NC 42, NC 45, NC 50, NW 15, NW 20, NW 25, NW 30, NW 35, NW 40, NW 45, NW 50

Вдъхновен от нуждите на гримьорите на Mâ · A · C, които поискаха консилер с пълно покритие, който никога не става сух и кекс, кремавата формула на базата на гел се изплъзва върху кожата, без усилие крие несъвършенства. Неговите пигменти със силиконово покритие помагат да се запази чистотата на цвета за изключително покритие, което се съчетава лесно, но все пак се покрива напълно само с малко количество продукт.

Фондация Studio Sculpt SPF 15, $ 28

NC 15, NC 20, NC 25, NC 30, NC 35, NC 37, NC 40, NC 42, NC 44, NC 45, NC 50, NC 55, NW 15, NW 20, NW 25, NW 30, NW 35 , NW 40, NW 43, NW 45, NW 47, NW 50, NW 55

Всяка капка включва уникално формулирани микронизирани пигменти, покрити с силикон, които поддържат цвета си верен, така че изглежда, че потъва в кожата, без изобщо да стане подобен на маска или кекс. Основата на гел от възглавница помага да се плъзне върху кожата за копринено копринено покритие със средно покритие.

Направена за всички типове кожа, тази буйна формулировка е особено подходяща за сухи, чувствителни и зрели тена; С продължаващата употреба кожата става все по -хидратирана и гъвкава.

191 Foundy Brush, $ 32

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Голяма, плоска четка с синтетични влакна с квадратна форма с фин, твърд ръб за разпространение и смесване на течни, емулсионни или кремави продукти на лицето или тялото.

Четка за прикритие, 22 долара

Гъвкава, синтетична плоска четка с малко заострено предложение за прилагане и смесване на всички формули за консилер и други емолиентни продукти.

Prep + Prime Skin, $ 23

Ултра флуиден лосион, формулиран със специален ефект на силикони, които успокояват и успокояват кожата, изтръпват излишното масло и излъчват зачервяване на кожата. подобрява налагането и прилагането на основа или прах.

Mâ · Aâ · C Studio Sculpt Foundation SPF 15 Въпроси и отговори с Гордън Еспинет, вицепрезидент Global Makeup Artistry, Mâ · A · C в световен мащаб

Въпрос: Как тази формула се осъществява различно от другите основи в линията Mâ · Aâ · C?
Studio Sculpt е изключително универсален, което го прави различен по много причини, тъй като текстурата му е копринена и кремообразна, плъзгаща се без усилие върху кожата, като същевременно предлага естествено, кадифено покритие, което е едновременно модерно и естествено. Той може да бъде смесен с овлажнител за много по -чист завършек, който никога не е странен или комбиниран с консилер за много по -пълно покритие. Създайте матово покритие, като нанесете прах след това или използвайте самостоятелно студио скулптура, за да подчертаете естествения блясък и акценти на кожата.

Въпрос: Защо този продукт беше от съществено значение за вас и вашия екип по време на седмицата на модата? Използвана ли е студио Sculpt във фотосесии?
С тревога искахме да предложим основа, която оставя кожата да изглежда добре хидратирана и напълно подхранвана и може да се издържи да се използва по различни начини. Studio Sculpt може да бъде извадена или използвана с прах; Винаги изглежда безупречно, което е задкулисно сън. Това е идеалната формула както за филмова, така и за цифрова фотография, в черно и бяло или цвят. Той е много удобен за потребителя, а финалът остава верен и последователен както в цвета, така и в текстурата.

Въпрос: Правилно ли е Studio Sculpt за HD телевизионна употреба?
Той е абсолютно идеален за телевизия с висока разделителна способност, защото текстурата е безупречна и помага на кожата да се чете като истинско изглеждащо, а не прекалено съставено. Много по-важното е, че покритието на Studio Sculpt може лесно да се манипулира в нещо много чисто или слоено, за да предложи много повече покритие, когато е необходимо, като същевременно остава равномерно и последователно в текстурата.

Въпрос: Какви са някои техники за приложение за непрофесионалния потребител?
Започнете с размер на граховия размер на гърба на ръката си и използвайте всяка фундаментална четка, за да нанесете върху хидратирана кожа. Смесете малко от любимия си овлажнител (опитайте крем Strobe или Strobe течност), който ще създаде чист, светещ завършек, който прави кожата да изглежда като свещ. Използвайте всеки консилер на M.A.C върху области, които се нуждаят от допълнително покритие.

Въпрос: Според вашия опит какви ползи за кожата са показани при продължителна употреба?
Кожата става много по -пълна и хидратирана, придава младежки вид.

Въпрос: Как е фондация със средно покритие като тази работа добре с днешните тенденции за грим?
Това, което е много от решаващо значение, е гъвкавостта в създаването на перфектно изглеждаща кожа. Тя трябва да изглежда свежа, безупречна и полирана, но продуктите, използвани за постигане на този ефект, трябва да бъдат неразличими за просто око. Средно покритие като това, което се предоставя от STUDio Sculpt ви позволява да намалите формулата с различни кремове и да смесвате медии, за да създадете светеща кожа, но също така може да бъде слоест с консилер, за да създадете много по -непрозрачен завършек.

Въпрос: Някои хора могат да бъдат предпазливи към продукта, обозначен със средно покритие, така че кой бихте казали, че е идеалният човек за тази основа? Какви са техните нужди?
Studio Sculpt е идеален за всеки индивид, който иска да изглежда безупречно, но без да изглежда, че носят нищо. По същество тази формула е за всички. Лесно може да се премахне надолу, за да се създаде лек воал на покритие, смесен с луминисцентни продукти, за да се създадат светещи ефекти или да се сложат за прикриване на всякакви несъвършенства. Studio Sculpt ще направи тена ви да изглежда перфектно, независимо дали се справяте с дехидратирана кожа, нежелани мазни зони, фини линии или обезцветяване.

Реклама

Въпрос: Винаги казвате, че можем да преценим колко добре ще се продава нещо въз основа на това колко много продукти са откраднати от модели зад кулисите, къде студийната скулптура в този мащаб?
Досега това беше продуктът, който мнозина трябваше да следим задкулисието. Гримьорите и модели се влюбиха в тази формула и не искаха да чакат тя да бъде изстреляна, за да се справи с него. Studio Sculpt беше абсолютно продуктът с номер едно, който стана жертва на „лепкави пръсти“.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.