маркирайте вашите календари, дами, тъй като на практика е време Кристиан Бейл да стисне нещата си на екрана в следващия филм за Батман. Новият Flick, The Dark Knight (Проследяването на Batman от 2005 г.), се открива в петък, 18 юли. Приветствам всякакъв вид причина да се спускате над горещия, мускулен бод на C. Bale. Приятелка, разбираш, че ще бъда там!

Фантастичният, както и квалифицираната Маги Джиленхаал, една от предпочитаните от мен актриси, поема функцията на Рейчъл Дауес (изиграна от Кейти Холмс в първия филм), играеща срещу C. Bale като интерес на Батман. Копая кафявите тениски на Маги, особено когато тя използва косата си дълго. От трейлърите, както и визуализациите, които съм виждал досега, точно така го използва във филма.

Реклама

Въпреки че Маги обикновено играе брюнетки, тя е носила други цветове на косата, както и порязвания в редица от своите филми, както и на червения килим.

Кой цвят на косата харесвате най -добрите на Маги? (проучвания)

Сутрешни бонбони за очи … ммм … Кристиан …

Реклама

Ура, момичета! Направихме го в четвъртък! Готови ли сте за празничния уикенд? Няма много повече моливи, няма много повече книги, без много по -мръсен външен вид на учителя (J/K преподаватели).

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.