Вместо друг продукт за устни за проект Използвайте го f*%@ Up!, Или PUFU, следващият ми кандидат е парфюм. Ето, моята на пръв поглед бездънна бутилка от 30 мл Стела от Стела Маккартни Eau de Parfum:

Купих това през 2009 г. и беше на въртене с шепа други парфюми, защото тогава. Съдейки по бутилката, продължавам да мисля, че скоро ще свикне, „може би още един месец“, ще мисля, но просто изглежда никога не изглежда да свикне!

Каква алхимия е това?

Този парфюм е закупен по прищявка, което никога не правя. Обикновено имам много методичен начин за тестване на парфюми, които включват електронна таблица, часове на изследване на моя сайт за аромат Fragrantica.com и няколко седмици на тест за действително износване, преди да се ангажирам с аромат. По някаква причина Стела закупих, след като прочетох за него в списание, го взех в магазина и им подадох парите си. За щастие за мен този аромат работи добре с химията на тялото ми и доста ми е приятно да го нося. Според Fragrantica Стела е част от „флоралното“ семейство аромати, само с 4 бележки:

Мандарин оранжев

Роза

Божур

Амбър

Интересното е, че бележките не са отбелязани с категории отгоре, средни и базови. Бих казал, че най -силната нота отгоре до основата за мен е розата. Това е модерна чиста миришеща роза – изобщо не е стар дама аромат. Не получавам голяма част от ароматите на портокал или божур. Тъй като това е Eau de Parfum, а не тоалетна на Eau, той опакова по -силен удар, така че трябва само да спръскам 1 спрей на износване и ароматът продължава цял ден върху мен. Избирам този аромат много повече през зимните месеци, тъй като това е топла, дълбока миризма, която свързвам с по -студеното време.

Хипотеза: Моето измерване е гадно. Заключване: Да, да, това е така.
Остават ми 1,10 см в бутилката от общо 4,60 см и се надявам да го завърша през пролетта. Ще се опитвам да нося това всеки ден през следващите няколко месеца, за да тествам дали наистина е вълшебна бездънна бутилка. Ще докладва през лятото.

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

PUFU UpdateEarlier Тази година представих моя малък проект, наречен Project Use It f*%@ Up! (или pufu за кратко). Бях идентифицирал 2 продукта в скривалището си, които наистина обичам и се радвам да използвам, но те бяха пренебрегнати и рискуваха разваляне, преди да бъдат свикнали. Така че тръгнах …
12 май 2015 г. „Красота“

Скривалище за боклук: декември 2016 г. Фанална скривалище за боклук за 2016 г.! Доста рутинни се изпразва, с изключение на един артикул: Завърших парфюм! : o Ултра почистващо средство за лице на кожата на Skincare Kiehl – C $ 26 за 150ml изчерпателен преглед тук. Тази тръба ми продължи 5 месеца, което прави цената на това доста справедливо. Стош достойнство: 9/10 Възстановяване: Да Лора …
4 януари 2017 г. „Красота“

Скриване на боклук: Юни 2015 г. Краят на юни бележи официалната средна точка на годината! Винаги съм се чудил защо е “Коледа през юли”, когато наистина има много по -смисъл да бъдеш през юни! : IDEA: Особено удовлетворяващо е да завърша някои от тези продукти този месец, защото много от тях, които използвам дълго …
2 юли 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.