за новата колекция в Bloom, предписанията, заимствани силно от един от най -големите художници на всички времена: Майката природа.

За мен палитрата черпи вдъхновение от слънчогледи, невен, петуния и лилии. Самият външен вид се отличава с чисти очи, бузи и богата, лъскава устна.

Реклама

Това разкрива вътрешната ми пролетна цъфтеж … и тя се е срамувала някога, защото ударих 30 -те си години, хаха!

Колекцията включва сенките за очи с ограничено издание за очи (по 24 долара всяка), цветни дуетни ружове (24 долара всяка) и червила за блясък на устните ($ 17,50) в смес от топли и готини нюанси. Оцених три продукта от колекцията: Deo Color Color Duo в топло 01, Duo Eye Color в Marigold и Lipshine в Posy.

Цвят на очите в невен

Помислете свежи изрязани пролетни цветя. За това се сещам, когато видя блестящите сенки за сенки за злато и корали в дуото на цветния цвят на Marigold Eye.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

И двата цвята прилагат чисто със средна пигментация, тъй като прахът е фино смлян и се съчетава като мечта.

Те трябва да работят чудесно за полурезивни поводи, както в работата или училището, но бих се помислил два пъти за използването на тези нюанси за снимки.

За да получа цвета, за да се покаже добре за това лице на деня, трябваше да прилагам три слоя. За щастие, кремообразната текстура го прави лесен за слой, поради което поддържам този дует близо до тази пролет. Оценка на блога за грим и чар: B

Цветният дует на бузата в топло 01

Ооо! Вижте релефния дизайн на цветя на цветовия дует на бузите. Хубаво, да?

Какво мислите за цветовия дует на бузите на топло по бузите ми? Той опакова блестящ коралов руж от едната страна и блестящ златист хайлайтър от другата. Всеки нюанс работи, когато се използва отделно или с партньора си за естествена праскова.

Въпреки че самите цветове в дуото са великолепни, не мисля, че праховете са толкова фино смляни, колкото ружните прахове от Mac или NARS. Всъщност, мога да видя някои от зърната, седнали отгоре на кожата ми, eek! Оценка на блога за грим и чар: B

Lipshine в Пози

Мисля, че съм влюбен в розовия цвят на коралите на Поси и лъскавия й завършек … Формулата без вкус и аромат се чувства ултра мека и хидратираща на моя пукер и е лесен за носене на сянка, за който знам, че ще достигна често често, за да достигна често, за да достигна често често, че ще достигна често, за да достигна често, за да достигна често, за да достигна често, за да достигна често, за да достигна често, за да достигна често, за да достигна често нюанс . Оценка на блога за грим и чар: a

Swatches отляво надясно: Posy, Marigold Eye Duo, Duo Poirm Cheek

Как се чувствате по отношение на чисти нюанси тази пролет?

В това как са чисти някои от продуктите, колекцията In Bloom ми напомня за розовите колекции Givenchy Sari и Bobbi Brown.

Не са ли чисти измивания и прозрачни цветове навсякъде най -добре сега ??

Искам да кажа, че нямам нищо против, защото не винаги съм в настроение да нося цвят на цвят, но момиче очаква добра пигментация, когато цените на магазина на продукта струва на продукта.

Реклама

Какво мислиш? Дали ли си в Блум?

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.