, носеща членове на Team Cat Lady, независимо дали сте табела Anthyier Bronzer ($ 50).

Не е ли просто най-готиното нещо, защото леопардовите пети? Жалко, че моделът е свръхразпръскване и всъщност не е вграден в тигана – или може би това е за най -доброто. Първите няколко пъти се използва, тъй като цветовете в свръхразптая се смесват заедно, продуктът се прилага много тъмно (като шоколадов златист блясък) и вероятно би направил фантастично сенче напълно идеално за секси, смоки очи.

Реклама

Но след като свръхразпръскът се износва, излиза от чист, оранжев кафяв бронзер с малки петна от златен блясък. MROW! Това е чисто обаче. твърде чист за мен като NC42; На мен това доставя фина топлина, но докато аз се отличавам като блясъка и колко гладко се чувства, има нещо малко в това как цветът работи с кожата ми, като някои от по -тъмните тонове от свръхразптая все още се смилат …

„Muddy“ е думата, която се отнася до ума и аз всъщност се надявах на осветена слънце.

Бронзер (вляво) и свръхпредприемство (вдясно)

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Котешката дама в мен обича дизайна (може дори да си струва за това) и аплодира предизвикателната, провокативна идея, но като бронзер просто не ме запалва по начина, по който харесвам (Ala Mac Gold-Go-Lightlyly Careblend и Nars Laguna).

Цена: 50 долара
Наличност: Предлага се сега в магазините на Saks Fifth Avenue, а също и онлайн
Рейтинг на блога за грим и чар: B (Nifty Idea, но $ 50 е много)

Вземане на света за моделиране на коте/кученца от буря!

Раздели и аз бях взривен от ожесточените модели Kitty/Puppy, които са изпратили снимки на себе си със своите тръби на Mac Evolution Revolution Lipglass.

Лъки кучето, което споделя дом с Тифани, играе лапите си като професионалист.

Ела, основното коте на Куун, която насочва Roost (и наема стая) в къщата на Мими, усъвършенства изкуството да се усмихва с очите си. Вижте, Тайра!

И Dexter The Cat, амбициозна коте на пистата, обича да показва на приятеля си Аманда своите модерни движения за модела на котето (вижте това подлово странично око!).

Ако вашият пухкав приятел някога удари поза с тръба на Evrev наблизо, щракнете снимка и ми я изпратете по пощата на Karen в Blog and Charm Glog Dot Com или я изпратете от Facebook или Twitter.

Реклама

Скаутите за моделиране на домашни любимци винаги търсят нов талант.

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.