Това хвърляне в четвъртък не се връща твърде далеч, но разполага с цветния оранжев, който е подходящ за Хелоуин. Само преди 3 години Sephora си партнира с Pantone (Универсалният цветен орган), за да популяризира цвета на годината. През 2012 г. цветът беше Tangerine Tango:

Това е дълбок червеникав оранжев, който се превежда добре в различни козметични продукти, включително руж, сенки за очи, червила и лак за нокти. Не успях да предам нищо ограничено издание, закупих този квадратен:

Sephora + Pantone Universe Color of the Year – Quad за сенки

Първо, опаковката. Това наистина ме привлече – когато закупих това, все още не бях получил ръцете си в палитрите на системата за свобода на Inglot, но сега, когато имам Inglot, е съвсем очевидно, че опаковката на Sephora е пълна реплика на това.

Цветовете в Quad са всички блестящи, по посока на часовниковата стрелка от горния ляв ъгъл:
Sparrow: Sooty Deep Brown (сатен)
Настилка: въглен със сребърен блясък (по -скоро като блясък)
Черупка на гребена: Лек прасковен блясък
Карнелиан: Изгорял оранжев с топъл блясък

Този Quad струва CAD $ 34 и включва 2,2 g от всеки нюанс за общо 8,8 g продукт и е направена в САЩ. Това е фантастична стойност и доста добро качество. Двата по -тъмни нюанса отгоре бяха леко по -сухи в сравнение с долните две, но не лоши като цяло. Единственият проблем, който го избягва да бъде самостоятелна палитра, е липсата на матов нюанс на прехода, но не е огромна сделка. Харесва ми да нося врабче в гънката, черупката на гребена за вътрешен акцент и карнелиан в центъра на капака за поп цвят.

Цветът на Sephora + Pantone за 2012 г. на годината Tangerine Tango беше последван от:
2013: Изумруд
2014: Radiant Orchid
2015: Марсала
Тук ще кажа, че съм доста изкормен, че тази година пропуснах Марсала, наистина много исках тази палитра за трио на руж. Но направих гаранция за моята не-купувача, така че не го получих!

Някой от вас е закупил някой от артикулите Sephora + Pantone? Някакви прогнози какъв цвят на Pantone за 2016 г. може да бъде? Мисля, че нещо златно / горчица или синьо!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Черен петък 2015: Без покупка Editionhappy Деня на благодарността на моите американски приятели! Надявам се да се пълните пълни с пуйка и тиквен пай! : D След това почивайте за Черния петък утре! 😉 Така че изглежда, че всички, но аз ще излязат в черен петък, пазарувайки тази година. * pout* уви, Черният петък в Канада е по -малко от …
26 ноември 2015 г. „Красота“

Цвят (и) на Pantone на годината: Rose Quartz & Serenitytwo Colors бяха обявени тази година! Rose Quartz (Pantone 13-1520) и Serenity (Pantone 15-3919) Интересно е, че това е първата година Pantone е избрал 2 цвята и двата цвята предлагат множество възможности в света на козметиката. Мога да си представя красива палитра за руж с различни розови кварцови нюанси, а спокойствието ще …
3 декември 2015 г. „Красота“

Sephora Vib Sale Fall 2016 Hauland Ето разчитането. Време за истината: Поставих 3 поръчки онлайн и направих 1 покупка в магазина. : D Изитан за VIB Rouge за следващата година отново! Но не заради собствените ми покупки, но приятелите ми събраха покупките си с моите (бих казал, че разбивката беше 30% аз, 70% ги). …
18 ноември 2016 г. „Красотата“

Leave a Reply

Your email address will not be published.